алтернативна медицина
Храни и подправки – антибиотици
Естествените антибиотици ни помагат да съхраним полезните бактерии и да се отървем от вредните
свързани теми
Подправки-антибиотици
Има много билки с антибиотични свойства, а посочените по-долу са само кулинарните подправки, които можем да използваме в ястията си всеки ден. Нека продължим да се наслаждаваме на вкуса им, като знаем, че те подобряват и работата на имунната ни система. Това са:
- бахар;
- мащерка;
- джоджен;
- босилек;
- канела;
- кервел;
- розмарин;
- риган;
- маточина;
- карамфил;
- чили;
- дафинов лист;
- кимион;
- кориандър;
- копър;
- индийско орехче;
- кардамон;
- пипер;
- джинджифил;
- анасон;
- синап;
- магданоз.
- 1
- 2
галерии
Facebook коментари