храни и напитки

Хималайската сол: ползи и преимущества



Хималайската сол: ползи и преимущества

За разлика от трапезната преработена сол, хималайската е натурална и не съдържа токсини

... клетъчна вода за неутрализиране на натриевия хлорид в химически преработваната сол. Това може да доведе до задържане на вода, целулит, ревматизъм, артрит, подагра, както и до камъни в бъбреците и жлъчния мехур.

Дори да не сте особено убедени в някои спорни твърдения за ползите от хималайската сол и нейните перимущества пред каменната и морската, нищо не пречи да я опитате. В крайна сметка всеки организъм е индивидуален. Най-малкото ще имате база за сравнение, а и едва ли ще заплашите с нещо здравето си.

View Himalayan salt and over 3,000,000 other topics on Qwiki.

  • 1
  • 2

Loading
дневен бюлетин

галерии