рецепти

Бърза шоколадова торта с малини



Бърза шоколадова торта с малини

Тази четирипластова шоколадова торта има малинов пълнеж и богат на вкус и лесен за приготвяне маслен крем. Можем да я украсим с пресни малини.

Необходими продукти:

двуслойни шоколадови блатове за торта
1 чаша малинов конфитюр
3 с.л. ликьор с аромат на малини
пакетче бързоразбиващ се маслен крем на прах
измити пресни малини за украса

Начин на приготвяне:

Разделяме шоколадовите блатове на две така че да направим четири слоя. Намазваме първите три с по около 1/3 от малиновия конфитюр. Приготвяме масления крем, както е посочено на пакетчето, след което го смесваме с малиновия ликьор и разбъркваме. С получената смес намазваме тортата отгоре и отстрани. Украсяваме с пресните малини.

Loading
дневен бюлетин

галерии